Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak kazancın her daim artacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yeni bir çevre edinileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hanesine güneş doğacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, adının yayılacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak çok başarılı işlere imza atacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments