Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdıkla konuşmak

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarısının düşeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, tazeleneceğine, mutluluğundan olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdıkla konuşmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak onun zamanını çalacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments