Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, şan şöhret kazanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla konuşmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak işten eve bir hayat yaşayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments