Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, el açmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, maddi sorunlarının artacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşamının uzun olacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdıkla konuşmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak ailenin büyüyeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments