Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkla konuşmak

Rüyada tanıdıkla konuşmak

Rüyada tanıdıkla konuşmak her işi ile daha çok ses getireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıkla konuşmak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments