Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık adamla konuşmak

Rüyada tanıdık adamla konuşmak

Rüyada tanıdık adamla konuşmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir adam görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir adam görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık adam görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı adam görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments