Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadını öpmek

Rüyada tanıdık kadını öpmek

Rüyada tanıdık kadını öpmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık kadını öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını öpmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadın öpmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, beklenilen takdiri alacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini öpmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments