Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadın öpmek

Rüyada tanıdık kadın öpmek

Rüyada tanıdık kadın öpmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık kadın öpmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada tanıdık kadın öpmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık kadını öpmek yaşam şartlarının düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hoş muhabbette olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık erkek öpmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek yanlış işler yapacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, helal lokmalar yiyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments