Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, rızkının bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada tanıdık kadın öpmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını öpmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, umutların yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek mutluluk dolu haberler alacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok büyük bir acı duyacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments