Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık erkeği öpmek

Rüyada tanıdık erkeği öpmek

Rüyada tanıdık erkeği öpmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada tanıdık erkek öpmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek Allah katında günahlarının affolacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kadın öpmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, yüzüne kan geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments