Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Rüyada tanıdık erkek öpmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek canını ve malını hiçe sayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, onları gücendireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini öpmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments