Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık erkek öpmek

Rüyada tanıdık erkek öpmek

Rüyada tanıdık erkek öpmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, rahatın yerine geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık erkek öpmek gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bazı ortak işlere gireceğine, amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Rüyada tanıdık kadın öpmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, günlerini bunun için harcayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı birini öpmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments