Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı erkeği öpmek

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, aşının da çoğalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, içinin rahat edeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkek öpmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık kızı öpmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayattan yana keyif bulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments