Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta bir tanıdık görmek

Rüyada hasta bir tanıdık görmek

Rüyada hasta bir tanıdık görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Rüyada hasta bir tanıdık gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada hasta tanıdığını görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments