Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık hakim görmek

Rüyada tanıdık hakim görmek

Rüyada tanıdık hakim görmek mevkilerinin yüksek olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık hakim gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada tanıdık hakim görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın hakim görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hakime ifade vermek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada hakim savcı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hakim kıyafeti giymek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hakim mahkeme görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hakimler görmek başarı ve zenginlik getireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine hakim olmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments