Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakime ifade vermek

Rüyada hakime ifade vermek

Rüyada hakime ifade vermek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, anne duasının açılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hakime ifade vermek gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada hakime ifade vermek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, onları tebrik edeceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada polise ifade vermek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ifade verdiğini görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada ifade vermek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada karakolda ifade vermek bir yandan cenaze olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede ifade vermek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, itibar kaybedeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine delalettir.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek güzel günlerinin geride kalacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments