Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın hakim görmek

Rüyada kadın hakim görmek

Rüyada kadın hakim görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kadın hakim gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada kadın hakim görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, adının fesada karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savcı ve hakim görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada hakime ifade vermek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada hakim olduğunu görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Rüyada birinin hakim olduğunu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek hakim görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada hakime hanım görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, müjdeli haberler alınacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hakim olmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments