Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakimler görmek

Rüyada hakimler görmek

Rüyada hakimler görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bundan hayır göreceğine, sorunlarının sürekli artacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hakimler gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Rüyada kendini hakim görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana hakim olmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hakim kıyafeti giymek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada erkek hakim görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, üzüntü yaşamaya, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada hakimler görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kurtuluşu bulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada hakim cübbesi görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hakimle konuşmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada hakim görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments