Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim savcı görmek

Rüyada hakim savcı görmek

Rüyada hakim savcı görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada hakim savcı gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada hakim savcı görmek toplum içindeki değerinin artacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada savcı ve hakim görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın savcı görmek kafasına göre birini bulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kendini savcı olarak görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada savcı olduğunu görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına yorulur.

Rüyada savcıyı görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine rivayet eder.

Rüyada savcı olmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments