Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim mahkeme görmek

Rüyada hakim mahkeme görmek

Rüyada hakim mahkeme görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hakim mahkeme gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalettir.

Rüyada mahkemede hakim görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalettir.

Rüyada hakim mahkeme görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hakim olduğunu görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada hakimle konuşmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada hakim savcı görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada kadın hakim görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments