Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine hakim olmak

Rüyada kendine hakim olmak

Rüyada kendine hakim olmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, işlerin bir anda azalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine hakim olmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada bayan hakim görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada hakim ve avukat görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, ekmeğinin verimli olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalettir.

Rüyada savcı ve hakim görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hakim görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, borçlarından kurtulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada erkek hakim görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, makamının artacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada hakimin elini öpmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada mahkemede hakim görmek hikmete kavuşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments