Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim kıyafeti giymek

Rüyada hakim kıyafeti giymek

Rüyada hakim kıyafeti giymek özel hayatının da yolunda gideceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, esenliğe kavuşulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada hakim kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Rüyada hakim kıyafeti giymek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kasasının daha çok para dolacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek insanlara iyilik yapmaya, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Rüyada hakim olmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Rüyada hakim olduğunu görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahkemede hakim görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet eder.

Rüyada hakim savcı görmek fikirlerinin can bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada birinin hakim olduğunu görmek planların tutmayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments