Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla dövmek

Rüyada bıçakla dövmek

Rüyada bıçakla dövmek imza ve söz yetkisi edineceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, dertlerinden arınacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada bıçakla dövmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bıçakla dövmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada taşla adam dövmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını dövmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada çingene dövmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada keşkek dövmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına inanılır.

Rüyada kızını dövmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun birini dövmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments