Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseyi dövmek

Rüyada bir kimseyi dövmek

Rüyada bir kimseyi dövmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, bol bol moral depolanacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada bir kimseyi dövmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Rüyada bir kimseyi dövmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir kimsenin namaz kıldığını görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseyle barışmak onun yolundan ayrılmayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş kimse görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada ölü kimseden para almak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kimseden bir şey almak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments