Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birini öpmek

Rüyada tanıdığı birini öpmek

Rüyada tanıdığı birini öpmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini öpmek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, adının yayılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek ticarete atılacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını öpmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığının elini öpmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık kızı öpmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments