Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını öpmek

Rüyada tanıdığını öpmek

Rüyada tanıdığını öpmek yetki ve imza sahibi olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, onlara sanat öğreteceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını öpmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek huzurunun kaçacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını öpmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini öpmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık kızı öpmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments