Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, üzgün ve karamsar olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birini sarhoş gördüyseniz:

  • Gençlerle veya arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz yaşam tarzınızda veya maddi gelir elde etme yollarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek maddi gücünün artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada sarhoş olmak istemek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoşla kavga etmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments