Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek yeni bir araca sahip olunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada babanı sarhoş görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalettir.

Rüyada kızını sarhoş görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, para biriktirebileceğine, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments