Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını sarhoş görmek

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını sarhoş gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş namaz kılmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş bir adam görmek mutluluk bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün sarhoş olduğunu görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments