Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoşla kavga etmek

Rüyada sarhoşla kavga etmek

Rüyada sarhoşla kavga etmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Rüyada sarhoşla kavga etmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, maddi varlığının çoğalacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yeni mekânlara gireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş olamamak kötü işlere girmeyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bira içmek sarhoş olmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoştan kaçmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş adam dövmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada içip sarhoş olmak daha pozitif biri olacağına, şansa, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının sarhoş görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments