Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek zarara uğrayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada can vereni görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vaaz veren görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada para vereni görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su verenle evlenmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada son nefesini veren birini görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada süt veren anne görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments