Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş olmak istemek

Rüyada sarhoş olmak istemek

Rüyada sarhoş olmak istemek işlerinin düşeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sarhoş olmak istemek gördüyseniz:

  • Daha yeni bir gözle veya farklı bir bakış açısıyla bakabilirseniz, farklı nüanslar veya işaretler yakalayabilirsiniz.

Rüyada sarhoş olmak istemek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş birini ayıltmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemi sarhoş görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birini sarhoş görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş erkek görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine inanılır.

Rüyada sarhoş olmamak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments