Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada eşini dudaktan öpmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet eder.

Rüyada dudaklarından öpmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, acı veren kazalara delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada alt dudaktan öpmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments