Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, atılan adımların boşa gideceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek bir uzmana başvurulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hayırlı haberlere, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek hüsrana uğrayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ticaret ehli kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments