Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt dudaktan öpmek

Rüyada alt dudaktan öpmek

Rüyada alt dudaktan öpmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, karasızlık yaşayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, harcama gücünün artacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada alt dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Rüyada alt dudaktan öpmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt dudak görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulur.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek mali sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalettir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalettir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments