Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonla birini dövmek

Rüyada bastonla birini dövmek

Rüyada bastonla birini dövmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalettir.

Rüyada bastonla birini dövmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada bastonla birini dövmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baston tutmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bastonlu dede görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada bastonlu nine görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, borcunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada baston kırıldığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sevindirici haberler alınacağına, eskisinden de iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde baston görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada birine baston vermek zenginlik kazanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bastonu kaybetmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments