Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldüresiye dövmek

Rüyada öldüresiye dövmek

Rüyada öldüresiye dövmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada öldüresiye dövmek gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Rüyada öldüresiye dövmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet eder.

Rüyada birini öldüresiye dövmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımı dövmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işarettir.

Rüyada kediye dövmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kişi dövmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Rüyada okul müdürünü dövmek ibadete ağırlık verileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments