Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, canlanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözaltına alınmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alında saç görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments