Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislerle kavga etmek

Rüyada polislerle kavga etmek

Rüyada polislerle kavga etmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, insanların güvenini kazanacağına, rahat yaşayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada polislerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada polisle kavga etmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada polislerle kavga etmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine yorulur.

Rüyada polislik yapmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, bir anda yükseleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sivil polisten kaçmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise sarılmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Rüyada polisi çağırmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaklaşan güzel günlere rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments