Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve silah görmek

Rüyada polis ve silah görmek

Rüyada polis ve silah görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, para kazanmaya, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kolaylık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve silah gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada polisin elinde silah görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisten silah saklamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polise silah yakalatmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada silah polis görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı polis görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada silah ve polis görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada polis ve silah görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisten silah almak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, parasız kalmaya, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments