Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis araması görmek

Rüyada polis araması görmek

Rüyada polis araması görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada polis araması gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Rüyada polisi aramaya çalışmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis araması görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada diş arasını temizlemek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ara sokaklar görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada duvar arasında sıkışmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otların arasına saklanmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yarar getireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler arasında görmek eline para geçeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arasında zeytin görmek o işi canlandıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments