Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ekibi görmek

Rüyada polis ekibi görmek

Rüyada polis ekibi görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ekibi gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada polis ekibi görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtarma ekibi görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalettir.

Rüyada ekip olmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise haber vermek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada polis helikopteri görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada polislerle çatışmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments