Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, ayrılanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir anda yükseleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments