Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bir araya geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kişinin esenlik bulacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle evlenmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdıkla evlenmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı biriyle evlenmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments