Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık adamlar görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tanıdık adam görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir adam görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments