Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kime gideceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evlendiğini görmek en büyük acılarının dineceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments