Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, güçlükle elde edilecek başarı, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlenmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, niyetlendiği işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aksiliklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments