Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada tanıdık birinin evlendiğini görmek kazancının her geçen gün artacağına, bereketin ve verimin olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığın evlendiğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments