Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının evlendiğini görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdıkla evlenmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kimseye minnet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek en yukarılara çıkacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments