Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bununla yüceleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle evlenmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sırların ortaya çıkmasına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hırpalanacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığının evlendiğini görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments